Architecture | Planning
  • This renovation of a former Elks Lodge consists of a visitor center, administrative offices, and conference room. Accessibility was  imperative to the client. Natural slate and wood in the reception area help to create an inviting feeling. Close work with code officials and minor improvements to the existing stair keep with the historical character on the interior.
    This renovation of a former Elks Lodge consists of a visitor center, administrative offices, and conference room. Accessibility was imperative to the client. Natural slate and wood in the reception area help to create an inviting feeling. Close work with code officials and minor improvements to the existing stair keep with the historical character on the interior.
  • This renovation of a former Elks Lodge consists of a visitor center, administrative offices, and conference room. Accessibility was  imperative to the client. Natural slate and wood in the reception area help to create an inviting feeling. Close work with code officials and minor improvements to the existing stair keep with the historical character on the interior.
  • This renovation of a former Elks Lodge consists of a visitor center, administrative offices, and conference room. Accessibility was  imperative to the client. Natural slate and wood in the reception area help to create an inviting feeling. Close work with code officials and minor improvements to the existing stair keep with the historical character on the interior.
  • This renovation of a former Elks Lodge consists of a visitor center, administrative offices, and conference room. Accessibility was  imperative to the client. Natural slate and wood in the reception area help to create an inviting feeling. Close work with code officials and minor improvements to the existing stair keep with the historical character on the interior.
  • This renovation of a former Elks Lodge consists of a visitor center, administrative offices, and conference room. Accessibility was  imperative to the client. Natural slate and wood in the reception area help to create an inviting feeling. Close work with code officials and minor improvements to the existing stair keep with the historical character on the interior.